Booksalon Blogg

Kundene fikk være stjernene i Book Salons reklamekampanje

Skrevet av Jonne Castren | 28.sep.2022 10:32:14

Hva har Laukontori i Tampere, Port Arthur området i Turku, Kuopio markedstorg og Mannerheimintie i Helsinki - Finland til felles? Ikke bare er alle kjente landemerker i Finland, men de er også steder som det i juli 2022 var mulig å se utendørsreklamer for for bedriftene til Book Salon sine kunder. Se videoen om kampanjen nederst i artikkelen.

 

LANDSDEKKENDE KAMPANJE GRATIS FOR KUNDENE

I juli 2022 gjennomførte vi en landsdekkende utendørs reklamekampanje i samarbeid med JCDeacaux. Vi ville fremheve kundene våre som stjernene av kampanjen og det helt gratis for dem. Totalt 46 skjønnhets- og velværebedrifter var involvert i kampanjen. Frisører, skjønnhetssalonger, massasjeterapauter og tattoveringstudioer. Reklamer ble satt opp langs gater, på markedstorg og ved holdeplasser for offentlig transport i mer enn 30 byer.

 

 

MED MÅL OM Å STØTTE SALONGEIERE TIL Å LYKKES

Men hvorfor lage en kampanje for å markedsføre kundene i stedet for oss selv? Vi i Book Salon definerer vår suksess etter hvordan våre kunder lykkes. Derfor ønsker vi også å hjelpe og støtte våre kunder til å lykkes. Vi vil fremheve våre kunder og vi mener at små og mellomstore bedrifter skal kunne framstå som store. Formålet med kampanjen var å støtte salongeiere og fremme skjønnhetstjenester ved å støtte bransjens synlighet gjennom iøynefallende utendørsreklame.

KAMPANJEN VAR OGSÅ PÅ SOSIALE MEDIER

Effekten av kampanjen ble styrket ved å utvide den til kundenes kanaler på sosiale medier. Bedriftene som deltok i kampanjen kommuniserte om kampanjen på sine kontoer på sosiale medier og oppfordret sine egne kunder til å se reklamen å dele bilder på sine egne kanaler. Kampanjen fikk mange positive tilbakemeldinger fra både salongeiere og deres kunder. 


 

 

VIL DU OGSÅ PRØVE DET?

Vi vil også hjelpe deg å lykkes. Finn ut hvordan du kan spare tid og penger med Book Salons timebestilling, kasse og betalingstjenester. Du kan begynne å bruke gratisversjonen når som helst, til og med akkurat nå ved å trykke på knappen nedenfor. Du kan også bestille en gratis demonstrasjon der vi kan fortelle deg mer om Book Salon systemet. Demonstrasjonen binder deg ikke til noe.