Skip to the main content.
BRUK I SALONGEN DIN (0 KR)
BRUK I SALONGEN DIN (0 KR)

LAST NED PRISTLISTE

BESTILL SAMTALE

2 minutters lesetid

Beauty M. setter pris på et system som tilbyr booking og kasse i én løsning

Beauty M. ligger i Spørring nær Trige, en sjarmerende by bare noen få kilometer nord for Aarhus, Danmark. Her driver Metteline både sin Beauty M. behandlingsklinikk, hvor hun tilbyr negle-, vippe- og voksbehandlinger, samt sitt Beauty M. Academy. Der tilbyr hun ulike kurs og utdanner negleteknikere som selv drømmer om å jobbe i skjønnhetsbransjen. Hun har hatt salongen i tre år, men har jobbet i neglebransjen i mer enn 13 år. Og det er en bransje som Metteline sier har endret seg mye i løpet av de 13 årene hun har vært med. Det kommer mange flere forskjellige typer kommer inn daglig sammenlignet med tidligere.

Metteline var en av de første på det danske markedet som viste oss tilliten som ofte er nødvendig for å erstatte et gammelt system med et nytt. En forandring hun slett ikke angrer på, og som vi er evig takknemlig for.

BOOKsALON ER ENKELT OG DET FUNGERER BRA

Med en så full timeplan og så mye du vil gjøre og lære andre – kan det hende du trenger et bookingsystem som kan ta seg av mye av administrasjonen og mange av de underliggende faktorene som trengs for å drive en vellykket virksomhet, og det er her booksalon kommer inn.

Booksalon tilbyr faktisk alle de praktiske tingene som en salong trenger, som også er en av tingene som Metteline fremhver som en av fordelene hele sektoren kan dra nytte av med booksalons system:

«Det er et superenkelt system som er raskt å bruke, både booking og kasse, og jeg sparer tid ved å ha alt i ett system: både booking, kasse og betalingsterminal er samlet, og fungerer uten problemer med hverandre.»

KUNDESERVICE ER OGSÅ VELDIG VIKTIG

Metteline fremhever også frem booksalons kundeservice og deres holdning til å innføre og lytte til kundenes forslag til funksjoner som kan gjøre tjenesten til booksalons enda bedre:

«Kundeservicen er topp. Det er en funksjon jeg virkelig kunne hatt bruk for, men jeg vet at de allerede implementerer den. Det er superkult at du blir hørt som kunde.»

Hos booksalon prioriterer vi også vår kundeservice høyt, fordi de mer enn noe annet er vårt ansikt utad. Vi ønsker å ha en kundeservice som er både rask, effektiv og som tar godt vare på kundene våre, fordi kundene er mer enn bare noe vi trenger å tjene penger på for at virksomheten vår skal fungere best mulig. Hele virksomheten vår er basert på mantraet: «Vi lykkes når du lykkes» – og vi ønsker at det skal gjenspeiles i kundeservicen vi yter til våre kunder.

Enten du er en salongeier med mye som skjer og lang fartstid i bransjen, eller nettopp har startet opp, eller til og med eier mer enn én salong, har booksalon funksjonene du trenger! Vi er faktisk så sikre på oss selv at vi tilbyr en GRATIS versjon som du kan bruke så lenge du vil – og når du vil, kan du oppgradere til PRO, som inkluderer alt du trenger. Så det er all grunn til å bytte i dag.

FORTSETT Å GJØRE DEG KJENT MED BOOKSALON

Bruksveiledningen for å bytte er skrevet for salongeier som ønsker å utvide virksomheten, kutte utgifter i eksisterende systemer, eller lære mer om booksalons funksjoner og hvordan man bytter system. Du kan også bestille en gratis demonstrasjon. Har du lyst til å bytte fra papirkalender til et elektronisk bookingsystem? Du kan begynne allerede i dag!

LAST NED BYTTEVEILEDNINGEN BEGYNN Å BRUKE GRATIS

       

Tre skjønnhetssalongers Enkle vei til suksess med booksalon!

Oppdag hvordan disse skjønnhetssalongene har gjort det enkelt som en lek å administrere timebestillinger og kundekommunikasjon med booksalon.

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hva må jeg gjøre for at virksomheten min skal bli lønnsom? (Uten å måtte bruke hele fritiden min på det.)

Løsningen nedenfor bør ses på som en ren nødvendighet når det kommer til prissetting. Du har ingen kontroll over merverdiavgiften, men utenfor det er...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere ekstremt fornøyde kunder?

Vellykkede salonger kan ha kunder som reiser flere timer for å komme til dem. Det er noe spesielt med salonger som denne som du ikke finner andre...

Read More