Skip to the main content.
BRUK I SALONGEN DIN (0 KR)
BRUK I SALONGEN DIN (0 KR)

LAST NED PRISTLISTE

BESTILL SAMTALE

2 minutters lesetid

Enkel vei til suksess med booksalon for fire salonger

Oppdag hvordan disse skjønnhetssalongene har gjort det enkelt som en lek å administrere timebestillinger og kundekommunikasjon med booksalon.

Det Lille Ekstra - fra penn og papir til moderne bookingsystem

Det Lille Ekstra er en skjønnhetssalong i Tromsø, med to dyktige behandlere som utfører flere ulike tjenester innen for eksempel voksing, negler og vipper.

Før de tok i bruk booksalon skrev de ned alle avtaler for hånd i en bok og kundene måtte ringe for å bestille time. De innså behovet for å modernisere og forbedre tilgjengeligheten for kundene, selv når de ikke var tilgjengelige.

«Booksalon har løst alle problemene våre knyttet til booking», sier Maj Tove. «Nå kan kundene enkelt booke time på nett, eller se etter tilgjengelige timer, priser og behandlere». 

Hun fremhever også at systemet er enkelt å bruke og at de får rask hjelp når de sender en melding i chatten. «Hvis du føler at det mangler noe, er det bare å sende en melding i chatten, og du får raskt svar. Og det beste er at det du følte manglet, allerede finnes i systemet - de forteller deg hvor det er!»

Med booksalon har Det Lille Ekstra effektivisert prosessen for booking, forbedret kundeopplevelsen og tilgjengeligheten for kundene.


Ina’s Beauty får tilbakemeldinger fra kundene på at de liker online bestillingen

Ina’s Beauty er en liten skjønnhetssalong som ligger i hjertet av Lillestrøm. Her tilbyr Ina vippeextensions, og en rekke andre behandlinger for vipper og bryn. I tillegg driver hun også nettbutikken Beautyshoppen, hvor kundene kan handle et utvalg av økologiske produkter.

Ina har tidligere brukt flere forskjellige booking- og betalingssystem. Etter en periode med pause startet hun opp salongen på nytt, og da falt valget på booksalon etter å ha fått et godt tilbud. 

Erfaringen hennes med booksalon har vært positiv. «Jeg er veldig fornøyd med at systemet er så oversiktlig og enkelt å bruke», sier Ina. «I tillegg har jeg fått positive tilbakemeldinger fra kundene mine på at de liker online bestillingen».


Neglebar setter pris på et brukervennlig system

Neglebar holder til i Nordfjordeid, en liten by på Vestlandet. Her driver Yuliya en skjønnhetssalong som tilbyr et bredt spekter av behandlinger innen negler og fotpleie.

Tidligere brukte Yuliya et annet booking- og betalingssystem som hun syntes det var forvirrende og tungvint å bruke. Da hun bestemte seg for å bytte system, var det avgjørende for henne at det nye systemet skulle være brukervennlig.

 Selv om Yuliya bare har brukt booksalon i 6 uker, kan hun allerede si at hun er svært fornøyd, og glad for at hun byttet. 

«Jeg ble forelsket i booksalon umiddelbart og jeg begynte med en gang å legge inn informasjon om varer og tjenester. I tillegg er også prisen rimeligere, men det viktigste av alt er at booksalon er veldig enkelt og praktisk å bruke, til tross for at funksjonaliteten og mulighetene er nøyaktig de samme som i det forrige systemet jeg brukte.»,

Booksalon har en innebygd chat i systemet. Her har Yuliya kontaktet kundeservice flere ganger med ulike spørsmål, hovedsakelig i forbindelse med opprettelse av tjenestene og oppsett i systemet. 

«For å være ærlig, så er alt ganske enkelt, man trenger bare å se nøye på siden, men jeg får alltid raskt hjelp av hyggelige jenter på kundeservice.», sier Yuliya. Hun påpeker også at det i tillegg finnes en automatisert robot på chatten som gir svar basert på nøkkelord.


Knock out barbershop har fått en enklere hverdag

Knock out barber shop er en moderne frisørsalong som ligger i Ålesund. Her jobber to dyktige frisører, inkludert Polaire, som er daglig leder og frisør.

Tidligere brukte de flere forskjellige løsninger for å organisere sitt daglige arbeid, men etter en stund ønsket de å prøve noe nytt. Ved en tilfeldighet kom de over en reklameannonse for booksalon på Instagram, som fanget interessen deres og som de begynte å undersøke nærmere. Prisen var en viktig faktor, og her fant de et bra system som hadde alt samlet til en rimelig pris. De bestemte seg derfor for å prøve det ut og bruker nå betalingssystem, kassesystem og betalingsterminal fra booksalon.

«Booksalon har gjort hverdagen vår enklere og det er flott å ha alt på ett sted», sier Polaire.

Videre forteller hun at de er fornøyd med systemet og teamet som jobber i booksalon. Hun påpeker at chat-funksjonen som er integrert i systemet fungerer veldig bra og at kundeservice-teamet alltid er hyggelige og svarer raskt.

 


LÆR MER OM BOOKSALON OG DE FLOTTE FUNKSJONENE VI KAN TILBY VIRKSOMHETEN DIN

BESTILL SAMTALE   LAST NED PRISTLISTE

Enkel vei til suksess med booksalon for fire salonger

Oppdag hvordan disse skjønnhetssalongene har gjort det enkelt som en lek å administrere timebestillinger og kundekommunikasjon med booksalon.

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hva må jeg gjøre for at virksomheten min skal bli lønnsom? (Uten å måtte bruke hele fritiden min på det.)

Løsningen nedenfor bør ses på som en ren nødvendighet når det kommer til prissetting. Du har ingen kontroll over merverdiavgiften, men utenfor det er...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere ekstremt fornøyde kunder?

Vellykkede salonger kan ha kunder som reiser flere timer for å komme til dem. Det er noe spesielt med salonger som denne som du ikke finner andre...

Read More