Skip to the main content.
Bruk i salongen din (0 kr)
Bruk i salongen din (0 kr)

Last ned prisliste

Bestill samtale

1 minutters lesetid

Kundene fikk være stjernene i Book Salons reklamekampanje

Hva har Laukontori i Tampere, Port Arthur området i Turku, Kuopio markedstorg og Mannerheimintie i Helsinki - Finland til felles? Ikke bare er alle kjente landemerker i Finland, men de er også steder som det i juli 2022 var mulig å se utendørsreklamer for for bedriftene til Book Salon sine kunder. Se videoen om kampanjen nederst i artikkelen.

 

LANDSDEKKENDE KAMPANJE GRATIS FOR KUNDENE

I juli 2022 gjennomførte vi en landsdekkende utendørs reklamekampanje i samarbeid med JCDeacaux. Vi ville fremheve kundene våre som stjernene av kampanjen og det helt gratis for dem. Totalt 46 skjønnhets- og velværebedrifter var involvert i kampanjen. Frisører, skjønnhetssalonger, massasjeterapauter og tattoveringstudioer. Reklamer ble satt opp langs gater, på markedstorg og ved holdeplasser for offentlig transport i mer enn 30 byer.

 

2F0BA249-2372-4CE9-AD05-ED9DCB0B288C 20220719_174303

 

MED MÅL OM Å STØTTE SALONGEIERE TIL Å LYKKES

Men hvorfor lage en kampanje for å markedsføre kundene i stedet for oss selv? Vi i Book Salon definerer vår suksess etter hvordan våre kunder lykkes. Derfor ønsker vi også å hjelpe og støtte våre kunder til å lykkes. Vi vil fremheve våre kunder og vi mener at små og mellomstore bedrifter skal kunne framstå som store. Formålet med kampanjen var å støtte salongeiere og fremme skjønnhetstjenester ved å støtte bransjens synlighet gjennom iøynefallende utendørsreklame.

KAMPANJEN VAR OGSÅ PÅ SOSIALE MEDIER

Effekten av kampanjen ble styrket ved å utvide den til kundenes kanaler på sosiale medier. Bedriftene som deltok i kampanjen kommuniserte om kampanjen på sine kontoer på sosiale medier og oppfordret sine egne kunder til å se reklamen å dele bilder på sine egne kanaler. Kampanjen fikk mange positive tilbakemeldinger fra både salongeiere og deres kunder. 


 

 

VIL DU OGSÅ PRØVE DET?

Vi vil også hjelpe deg å lykkes. Finn ut hvordan du kan spare tid og penger med Book Salons timebestilling, kasse og betalingstjenester. Du kan begynne å bruke gratisversjonen når som helst, til og med akkurat nå ved å trykke på knappen nedenfor. Du kan også bestille en gratis demonstrasjon der vi kan fortelle deg mer om Book Salon systemet. Demonstrasjonen binder deg ikke til noe.


Start nå (0 kr)    Spør om mer info

 

Beauty M. setter pris på et system som tilbyr booking og kasse i én løsning

Beauty M. ligger i Spørring nær Trige, en sjarmerende by bare noen få kilometer nord for Aarhus, Danmark. Her driver Metteline både sin Beauty M....

Read More

PARADISE KAN IKKE FORESTILLE SEG Å VÆRE UTEN ET BOOKINGSYSTEM LENGRE

Det er åtte profesjonelle fagfolk som arbeider i studioet og de kan ikke forestille seg å være uten et bookingsystem lenger.

Read More

Kundene fikk være stjernene i Book Salons reklamekampanje

Hva har Laukontori i Tampere, Port Arthur området i Turku, Kuopio markedstorg og Mannerheimintie i Helsinki - Finland til felles? Ikke bare er alle...

Read More