Skip to the main content.
BRUK I SALONGEN DIN (0 KR)
BRUK I SALONGEN DIN (0 KR)

LAST NED PRISTLISTE

BESTILL SAMTALE

1 minutters lesetid

Kundene fikk være stjernene i Book Salons reklamekampanje

Hva har Laukontori i Tampere, Port Arthur området i Turku, Kuopio markedstorg og Mannerheimintie i Helsinki - Finland til felles? Ikke bare er alle kjente landemerker i Finland, men de er også steder som det i juli 2022 var mulig å se utendørsreklamer for for bedriftene til Book Salon sine kunder. Se videoen om kampanjen nederst i artikkelen.

 

LANDSDEKKENDE KAMPANJE GRATIS FOR KUNDENE

I juli 2022 gjennomførte vi en landsdekkende utendørs reklamekampanje i samarbeid med JCDeacaux. Vi ville fremheve kundene våre som stjernene av kampanjen og det helt gratis for dem. Totalt 46 skjønnhets- og velværebedrifter var involvert i kampanjen. Frisører, skjønnhetssalonger, massasjeterapauter og tattoveringstudioer. Reklamer ble satt opp langs gater, på markedstorg og ved holdeplasser for offentlig transport i mer enn 30 byer.

 

2F0BA249-2372-4CE9-AD05-ED9DCB0B288C 20220719_174303

 

MED MÅL OM Å STØTTE SALONGEIERE TIL Å LYKKES

Men hvorfor lage en kampanje for å markedsføre kundene i stedet for oss selv? Vi i Book Salon definerer vår suksess etter hvordan våre kunder lykkes. Derfor ønsker vi også å hjelpe og støtte våre kunder til å lykkes. Vi vil fremheve våre kunder og vi mener at små og mellomstore bedrifter skal kunne framstå som store. Formålet med kampanjen var å støtte salongeiere og fremme skjønnhetstjenester ved å støtte bransjens synlighet gjennom iøynefallende utendørsreklame.

KAMPANJEN VAR OGSÅ PÅ SOSIALE MEDIER

Effekten av kampanjen ble styrket ved å utvide den til kundenes kanaler på sosiale medier. Bedriftene som deltok i kampanjen kommuniserte om kampanjen på sine kontoer på sosiale medier og oppfordret sine egne kunder til å se reklamen å dele bilder på sine egne kanaler. Kampanjen fikk mange positive tilbakemeldinger fra både salongeiere og deres kunder. 


 

 

VIL DU OGSÅ PRØVE DET?

Vi vil også hjelpe deg å lykkes. Finn ut hvordan du kan spare tid og penger med Book Salons timebestilling, kasse og betalingstjenester. Du kan begynne å bruke gratisversjonen når som helst, til og med akkurat nå ved å trykke på knappen nedenfor. Du kan også bestille en gratis demonstrasjon der vi kan fortelle deg mer om Book Salon systemet. Demonstrasjonen binder deg ikke til noe.


START NÅ (0 KR)    Spør om mer info

 

Tre skjønnhetssalongers Enkle vei til suksess med booksalon!

Oppdag hvordan disse skjønnhetssalongene har gjort det enkelt som en lek å administrere timebestillinger og kundekommunikasjon med booksalon.

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hva må jeg gjøre for at virksomheten min skal bli lønnsom? (Uten å måtte bruke hele fritiden min på det.)

Løsningen nedenfor bør ses på som en ren nødvendighet når det kommer til prissetting. Du har ingen kontroll over merverdiavgiften, men utenfor det er...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere ekstremt fornøyde kunder?

Vellykkede salonger kan ha kunder som reiser flere timer for å komme til dem. Det er noe spesielt med salonger som denne som du ikke finner andre...

Read More