Skip to the main content.
Bruk i salongen din (0 kr)
Bruk i salongen din (0 kr)

Last ned prisliste

Bestill samtale

2 minutters lesetid

PARADISE KAN IKKE FORESTILLE SEG Å VÆRE UTEN ET BOOKINGSYSTEM LENGRE

Det er åtte profesjonelle fagfolk som arbeider i studioet og de kan ikke forestille seg å være uten et bookingsystem lenger.

IMG-20211210-WA0001

 

Paradise Tattoo & Piercing, en bedrift som spesialiserer seg på tatovering og piercing, begynte å bruke Book Salon Pro i august 2021. Eieren Jussi Ranta og Kalle Koo har jobbet sammen siden 2003. I tillegg til eierne sysselsetter bedriften seks andre fagfolk: tre tatovører og tre piercere. 

Ranta sier at han ikke kan forestille seg å klare seg uten et bookingsystem lengre fordi studioet har flere titalls kunder om dagen.


 

BRANSJEN ER I ENDRING - TATOVERINGER ER IKKE LENGRE STIGMATISERT

 

“Bransjen har utviklet seg mye de siste årene, ettersom tv-programmer relatert til tatoveringer fjernet fordommer knyttet til bransjen. Tatoveringer har blitt løftet ut av subkulturer og blitt mye mer vanlig blant alle slags mennesker. Antall tatovører har trolig tidoblet seg de siste tjue årene. Tatovører spesialiserer seg mer på sin egen sjanger, noe som gjør det lettere for kundene å finne et passende talent, beskriver Ranta.

“I forhold til piercing, har klientellet også endret seg mye. Tradisjonelle ørepiercinger blir tatt mer og mer! I vår bransje har også tilgangen til gull- og smykkesteiner steget mye de siste årene“, legger Ranta til.


 

“HELE BOOK SALON SYSTEMET FUNGERER OG ER ENKELT Å TILPASSE”

 

“Book Salon har fungert bra i studioet vårt. I begynnelsen tok det litt tid å lære systemet, men vi fikk alltid hjelp når vi trengte det. Jeg var spent på overgangen, men det gikk til slutt lettere enn jeg forventet! Rapporteringen av regnskapet fungerer uten problemer.” sier Ranta.

Book Salon tilbyr gratis veiledning for bruk av systemet. For å spare gründerens tid, er det mulig å gi regnskapsføreren tilgang til regnskapet i Book Salon-systemet.

Tjenestene til piercerne, samt salg av gavekort utføres gjennom Book Salon på bedriftens hjemmeside. Tatovørene registrerer sine kundebestillinger i Book Salons bookingkalender. Ranta kom fram til denne løsningen, siden det på forhånd kan være vanskelig å vite hvor mye tid som brukes på tatoveringen, noe som er veldig karakteristisk for bransjen.

Paradise drar også nytte av arbeidsskift og rapporteringen i Book Salon-systemet. Ranta sier at det er enkelt å legge til og endre produkter og tjenester.


“Kundeservicen har vært god og vi har fått hjelp når vi trengte det. Det var også hyggelig at Book Salon kontaktet oss i begynnelsen for å forsikre seg om at alt var i orden eller om vi hadde noen spørsmål. Vi følte oss godt tatt vare på.”


 

FORTSETT Å UTFORSKE BOOK SALON

 

Har du noen tanker? Du kan sjekke ut gratisversjonen av systemet fra knappen nedenfor. Du kan også booke en gratis demonstrasjon over nett for å se nærmere på hvordan studioet ditt kan dra nytte av Book Salon-systemet. Demonstrasjonen binder deg ikke til noe.


BESTILL SAMTALE

Start nå (0 kr)

Beauty M. setter pris på et system som tilbyr booking og kasse i én løsning

Beauty M. ligger i Spørring nær Trige, en sjarmerende by bare noen få kilometer nord for Aarhus, Danmark. Her driver Metteline både sin Beauty M....

Read More

PARADISE KAN IKKE FORESTILLE SEG Å VÆRE UTEN ET BOOKINGSYSTEM LENGRE

Det er åtte profesjonelle fagfolk som arbeider i studioet og de kan ikke forestille seg å være uten et bookingsystem lenger.

Read More

Kundene fikk være stjernene i Book Salons reklamekampanje

Hva har Laukontori i Tampere, Port Arthur området i Turku, Kuopio markedstorg og Mannerheimintie i Helsinki - Finland til felles? Ikke bare er alle...

Read More