Skip to the main content.
BRUK I SALONGEN DIN (0 KR)
BRUK I SALONGEN DIN (0 KR)

LAST NED PRISTLISTE

BESTILL SAMTALE

2 minutters lesetid

5 måter Book Salon øker salongens fortjeneste på

LÆR FEM MÅTER BOOK SALON KAN FORBEDRE LØNNSOMHETEN TIL SALONGEN DIN.

1. FLERE KUNDER MED NETTBESTILLING

Ved å bruke Book Salons nettbestilling er timebestillingen åpen døgnet rundt og kunder kan bestille timene sine også utenom åpningstidene dine. Det er heller ikke alle som ønsker å bestille over telefon. Spesielt unge liker å bestille på nettet, uavhengig av tid og sted. I verste fall kan selv de mest lojale stamkundene snike seg bort til en konkurrent, hvis det er lettere å bestille time der.

Book Salons nettbaserte timebestilling gjør det enkelt for kundene dine å finne bedriften din. Hver gang du oppretter en ny måte å bestille time på, får du flere kunder. I tillegg til nettstedet ditt kan du også legge til en bestillingslenke på bedriftens Facebook- og Instagram-sider.

 

2. BRUK KUNDEREGISTERET

I Book Salon opprettes det automatisk et eget bestillingskort for hver bestilling som inneholder f.eks. kundeinformasjon og bestillingshistorikk samt produktsalg. Da er du oppdatert på hvilke tjenester og produkter kundene dine nylig har kjøpt. Du kan f.eks. skrive i notatene informasjon om kundens hårfarge eller om de liker kaffe med eller uten melk.

Med Book Salon kan du også f.eks. automatisere påminnelser slik at kundene dine ikke glemmer den bestilte timen, det reduserer antallet uteblivelser. Du kan også bruke kunderegisteret til å markedsføre via e-post.

 

3. MERSALG MED GAVEKORT

Med Book Salon drar du nytte av ulike årstider og hjelper sene gavekjøpere. Gavekort kan selges direkte i nettbutikken og de er enkle å håndtere. Du kan forlenge gyldigheten på gavekortet eller sende elektronisk et mistet kort på nytt. Du kan enkelt melde fra om både kjøp og bruk av gavekort i kassen.

 

4. ENKEL RAPPORTERING SPARER TID OG DET ER IKKE NØDVENDIG Å AVSTEMME RAPPORTER

Alle rapportene du trenger er bare noen få klikk unna. Du kan se daglige, ukentlige eller månedlige salg i sanntid samt kunder etter både salong og forhandler. Du kan enkelt skrive ut eller sende rapporter direkte fra systemet til din regnskapsfører.

I Book Salon fungerer timebestilling, kontanter og betalingsterminal sammen, derfor trenger du ikke å oppgi selger-ID. Takket være det integrerte systemet oppstår det ingen feil slik at du ikke kaster bort tid på å avstemme kontant- og betalingsterminalrapporter.

 

5. ALT INKLUDERT I MÅNEDLIG AVGIFT

Book Salon har alle funksjonene en salong trenger: nettbasert timebestilling, kasse med integrert betalingsterminal og raske betalinger, i én pakke, for 299 kr/mnd. per salong. Du kan også legge til et ubegrenset antall ansatte eller utleiestoler til salongens Book Salon-profil uten ekstra kostnad. Du sparer ganske enkelt penger når du bytter til Book Salon ved å avslutte de ulike dyre systemene du nå har.

Internett er full av ulike bestillingssystemer samt tjenester som tilbyr betalingsformidling. Det som skiller Book Salon fra alle andre aktører er at vi er fullstendig innenlands og utviklet i samarbeid med fagfolk innen hår, skjønnhet og velvære. Book Salon har alle funksjonene salongen din trenger, skreddersydd for din bransje.

Avslutt dine gamle og dyre systemer og spar penger ved å bytte til Book Salon.

Vaihtajan opas_Norway

Last ned vår gratis veiledning for å begynne å effektivisere virksomheten din. Veiledningen tar en nærmere titt på Book Salons funksjoner og hvordan byttet foregår i praksis.

LAST NED BYTTEVEILEDNINGEN

 

Tre skjønnhetssalongers Enkle vei til suksess med booksalon!

Oppdag hvordan disse skjønnhetssalongene har gjort det enkelt som en lek å administrere timebestillinger og kundekommunikasjon med booksalon.

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hva må jeg gjøre for at virksomheten min skal bli lønnsom? (Uten å måtte bruke hele fritiden min på det.)

Løsningen nedenfor bør ses på som en ren nødvendighet når det kommer til prissetting. Du har ingen kontroll over merverdiavgiften, men utenfor det er...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere ekstremt fornøyde kunder?

Vellykkede salonger kan ha kunder som reiser flere timer for å komme til dem. Det er noe spesielt med salonger som denne som du ikke finner andre...

Read More