Bruk i salongen din (0 kr)
Bruk i salongen din (0 kr)

Last ned prisliste

Bestill samtale

lesetid 3 minutter

Gratis bestillingssystem og kunderegister for salonger ⎯ Hva skjuler seg bak dette?

Featured Image

Hvordan kan Book Salon tilby et gratis bestillingssystem og kunderegister? Det er et spørsmål vi ofte får av gründere. Et annet spørsmål som kommer opp, er hvordan det er mulig å legge til et ubegrenset antall brukere gratis. Siden det belastes månedlige avgifter på opptil flere tusen kroner for lignende tjenester fra våre konkurrenter, forstår vi at folk forventer at det er en hake.

Men det er det ikke, og her er grunnen:

  • Hos Book Salon ønsker vi å senke terskelen slik at alle gründere kan prøve ut og innlemme et booking- og kassesystem av høy kvalitet for de spesifikke behovene i deres bransje. (Eller bare en av delene hvis de foretrekker det)

  • Denne lave terskelen tjener nystartede gründere som ikke ønsker å øke sine månedlige kostnader i begynnelsen av karrieren når penger er viktigst.

  • Vi ønsker også å oppmuntre skjønnhets- og velvære-gründere til frimodig å ta det digitale spranget og å gå bort fra en papirkalender til en digital versjon. Entreprenører kan introdusere digitale verktøy i sitt eget tempo sammen med allerede eksisterende papirverktøy.

  • I dag er online booking et must, siden travle kunder ønsker å kunne bestille når og hvor som helst. Faktisk er det for mange i disse dager rett og slett uaktuelt å ringe en salong.

  • Entreprenører kan få tilgang til Book Salon-tjenestene hver for seg, gratis og uforpliktende direkte fra nettstedet vårt. Det er ingen grunn til å bekymre seg for å komme i gang, siden det er hjelp å få i hvert steg på veien via vår live-chat i sanntid.

Så hva tjener Book Salon på dette?

På lang sikt vil vi og alle andre ha glede av en blomstrende hår-, skjønnhets- og velværeindustri. Vi har også behov for å gi tilbake og skape noe bra for fagfolk. På en annen side tror vi at når bedrifter blomstrer, vil våre Book Salon GRATIS -brukere også ønske å abonnere på tilleggsfunksjonene våre. 

Etter hvert som en gründers virksomhet utvikler seg og behovet for nye funksjoner øker, kan gratistjenesten oppgraderes til Book Salon PRO -pakken (som inkluderer en betalingsterminal) bare ved å trykke på en knapp. 

Imidlertid har vi kunder som har vært hos oss i over fire år, og som er veldig fornøyde med Book Salon GRATIS. Og når brukere er fornøyde, så anbefaler de oss, og det er vi veldig takknemlig for.

 

lesetid 2 minutter

PARADISE KAN IKKE FORESTILLE SEG Å VÆRE UTEN ET BOOKINGSYSTEM LENGRE

Det er åtte profesjonelle fagfolk som arbeider i studioet og de kan ikke forestille seg å være uten et bookingsystem...

lesetid 2 minutter

Kundene fikk være stjernene i Book Salons reklamekampanje

Hva har Laukontori i Tampere, Port Arthur området i Turku, Kuopio markedstorg og Mannerheimintie i Helsinki - Finland...

lesetid 3 minutter

Dreper en kontantløs kultur tips?

Harri Myllylä, administrerende direktør i Book Salon skrev en artikkel for Salon Today 4. august 2022. Du kan lese...