Skip to the main content.
Bruk i salongen din (0 kr)
Bruk i salongen din (0 kr)

Last ned prisliste

Bestill samtale

2 minutters lesetid

3 enkle måter å øke salget på

HER HOS BOOK SALON, ER MÅLET VÅRT Å HJELPE DEG OG BEDRIFTEN DIN MED Å LYKKES. DERFOR VI HAR LAGET DENNE ARTIKKELEN FOR Å HJELPE DEG MED Å FORBEDRE SALGET OG FÅ MEST UT AV DINE KUNDERELASJONER.

 

Det er sant at det er noe mystisk ved «kunsten å selge». Takket være mange høyprofilerte filmer og TV-serier (Wolf of Wall Street og The Apprentice, for å nevne noen) er det en populær idé at muligheten til å selge er noe noen få heldige er født med, eller i det minste har jobbet i årevis for å utvikle.

Hos Book Salon mener vi at dette ikke er tilfelle.

For oss er godt salg så enkelt som å forstå hvem kunden din er, hva de virkelig trenger, og være i stand til å forklare hvorfor du er den beste til å hjelpe dem.

Selvfølgelig er enkelte ting lettere sagt enn gjort! Så her har du tre tips for å hjelpe deg på veien til salgssuksess.

 

      1) GLEM Å SELGE

Ok, du må ikke helt glemme salget, men prøv å legge det i bakhodet. I det minste i begynnelsen av samtalen med kunden din. Fokuser på å lytte til kunden din og vise din ekspertise, hvordan du kan hjelpe dem og hvordan du har hjulpet andre i samme situasjon.

Tips: Snakk med kunden ved å bruke fornavnet og prøv å huske små detaljer om dem for å gi dem en skreddersydd kundeopplevelse. Det er viktig å huske hva dere snakket om sist hvis det er en fast kunde, siden dette får kunden til å føle seg spesiell.

 

2) FOKUSER PÅ KUNDENS BEHOV

Spør spesifikke spørsmål og vær oppriktig interessert i kunden og deres problemer. La kunden snakke mest i denne fasen og ikke tilby en løsning for tidlig eller for ivrig uten å ha forstått deres behov.

Tips: Når du forstår kundenes problem bedre, kan du også enklere tilby den riktige løsningen. For eksempel, når en kunde sier at huden er skikkelig tørr, kan du spørre mer spesifikke spørsmål om hudpleierutinene, som når huden er spesielt tørr og hvorfor.

 

    3) TILBY EN LØSNING

Gjenta problemet til kunden for å vise at du har hørt etter. Så tilbyr du en løsning og begrunner det du foreslår dersom du føler det er nødvendig. Sørg for å foreslå oppfølgingshandlinger uten å overselge. Prøv å foreslå neste avtale eller til og med bestill en behandling.

Tips: Presenter produktet eller løsningen din basert på hva kunden har sagt. Forklar hvordan og når produktet skal brukes. For eksempel, "Jeg tar nå på en maske som er flott for tørr hud. Det vil være bra for deg, spesielt om vinteren fordi du har en viss overflatetørrhet. Det vil vært bra om du bruker dette én gang i uken etter peeling. Vi har forresten denne masken på salg. "Fortell kunden om produktene du bruker under behandling eller pleie. Hvis du vil, kan du skrive ned produktene du anbefaler kunden.

 

Du kan skrive inn produktene som er brukt og anbefalt til kunden i Book Salon-systemet, samt andre kommentarer angående besøket deres. Dette vil forberede deg på deres fremtidige besøk og hjelpe deg med å bygge opp et sterkere kundeforhold med dem. Med Book Salon er produktsalg og lagerstyring sømløst i samme system.

Hvorfor ikke bli kjent med tjenesten med en gang?

BEGYNN Å BRUKE GRATIS

 

Book Salon online booking system for beauty salons

Hva må jeg gjøre for at virksomheten min skal bli lønnsom? (Uten å måtte bruke hele fritiden min på det.)

Løsningen nedenfor bør ses på som en ren nødvendighet når det kommer til prissetting. Du har ingen kontroll over merverdiavgiften, men utenfor det er...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere ekstremt fornøyde kunder?

Vellykkede salonger kan ha kunder som reiser flere timer for å komme til dem. Det er noe spesielt med salonger som denne som du ikke finner andre...

Read More

Beauty M. setter pris på et system som tilbyr booking og kasse i én løsning

Beauty M. ligger i Spørring nær Trige, en sjarmerende by bare noen få kilometer nord for Aarhus, Danmark. Her driver Metteline både sin Beauty M....

Read More